perjantai 23. syyskuuta 2022

Liikkeelle piti lähteä

 Olisi ollut niin kiva jäädä vain sisälle istumaan mutta, huomenna on ystävättären 50v juhlat siis lahjusta etsimään. Ei se enää ollut kummemin etsittävissä kuhan menin sen lunastamaan Jalkahoitola Helmiorvokista. Päätin antaa hänelle hemmotteluhetken jonka seuraamuksena on keveät varpaat!

Täys ikäisillä on jo kaikkea ja oma maku on vakaa, ellei ole rivien välistä päässyt jotakin toivetta kuulemaan, on vaikea ostaa jotakin nurkan täytettä. Siksi tuollainen lahjakortti, uskoisin olevan käyttöä ja tulevan hyvän mielen. Itse ainakin tykkäisin.

Nälkä kummasti kurni vatsassa kotiin päästyä, äkkiä pian jotakin oli saatava. Siihen avun tarjosi Oriflamen ateriankorvike suklaisena, maistuu hyvältä.

Maitoa 2,5 dl ja 25g jauhetta sekoitetaan ja eikun ääntä kohti!4 kommenttia:

 1. Mukavaa syksyistä lauantaipäivää Sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Hemmottelulahja on aina varmasti paras. Minäkin sain lahjakortin kynsien laittoon. Hauskaa oli, koska minun kynnet ovat aina lyhyet, ja sain upean upeat pitkät ja kimaltavat kynnet. Jalkojen hoito ihan keventää askelia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistäsi! Päivän sankari kiitteli lähes kostein silmin, menvä "nuori" nainen jolla ei ole aikaa itselleen. Tuollainen tulee olemaan lahjahelpotus jatkossa.

   Poista

Marraskuun ensimmäinen

Niin se syksy on vaihtumassa talveksi ainakin kellon mukaan, siirryttiinhän talvi-aikaan. Oma itseni tuntee olevansa ihan romuna, alkoi kius...