sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Luminen talvi on kaunis

 


Lunta, lunta, kaunista valkoista lunta sitä täynnä on koko valtakunta!
Kuinkahan paljon lunta olisikaan jos se ei olisi sulanut vähän väliä pois. Perjantaina sai etsimällä etsiä lumisia kohtia, aurausvallit matalina ja likaisina löytyi mutta lauantaina sitä tuli ja tulee edelleen, olisikohan yli 20 cm. 
Eipä tarvitse lähteä "lenkille", olisi liian rankkaa kipeälle polvelle. Jospa tekisi pientä suunnittelua tiistain Oriflame tilauksen tiimoilta. Tiistaina on myös jälkitarkastus hammaslääkärissä, silloin on pakko ulkoistaa itseni oli sitten minkälainen ilma tahansa.

2 kommenttia:

 1. Näinhän se on mennyt tämän talven aikana lunta on ollut joskus täälläkin jopa eniten suomessa ja myös niin vähän oli muutama päivä sitten nurmikot näkyivät .Nyt saatiin taas reilu kymmenen senttiä ja pakkasta . Mutta väkisin tässä kevät tulee kun kalenteria katsoo . Hyviä jaksamisia sinne .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila! Tänään pätkähti mieleen, kiva kun on kaunista ja puhdasta lunta Helsingissäkin lasten hiihtoloman aikana.
   Hyvää vakoisen aikaa sinullekkin!

   Poista

Vesi on märkää!

 Vettä huutaa luonto, en minä. Mutta niin se vain kasteli läpimäräksi vaikka kävelymatkaa ei ollut viittäkymmentä metriä enenpää. Vanha tutt...