lauantai 22. huhtikuuta 2023

ValiVali valitusta

 Olkapää ei tykkää virkkaamisesta, vihoitellut yli kuukauden, maha ei tykkää särkylääkkeistä, närästää niin. Jostakin luin erään henkilön siirtymisestä keto-ruokaan ja oli kuulemma närästys hävinnyt. No enkös minäkin taas päätynyt edes vhh sapuskalle. mutta,, nyt minun närästys on hukkunut, ainakin kahdelta yöltä vaikka lääkkeitä olen popsinut.

Vhh, onko se terveellistä? No onko minun ruokailutavatkaan oikeaoppisia, hiilarihöttöä (vaaleeta leipää, pullaa, ei vihanneksia, ei välttämättä lämmintä ruokaa päivittäin) jos jotakin maistuu sitä suuhun periaatteella olen mennyt. Hiilarien vähentäminen/pois jättäminen on myös vähentänyt makeanhimoani. Saatoin yöllä koluta kaikki kaapit etsiessäni jotakin hyvää, joskus kiusasin naapuria että soitan yöllä hänen ovikelloa ja kysyn onko suklaata. No onneksi on viellä jäänyt tekemättä.

Yksi ongelma tässä on, minä en osaa/muista juoda vesivettä tarpeeksi! Vesipullo ei halua lähteä mukaani ulos vaikka se olisi siellä tarpeen. Nähtäväksi jää tuleeko tästä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vesi on märkää!

 Vettä huutaa luonto, en minä. Mutta niin se vain kasteli läpimäräksi vaikka kävelymatkaa ei ollut viittäkymmentä metriä enenpää. Vanha tutt...