maanantai 1. huhtikuuta 2024

Pääsiäis vieraat


 

K auniin Santpaulian sain sunnuntain vierailta, en ole nähnyt tällaista ennen. Kiitos Riitta aj Ilpo! Onnilaiset tulivat myös käymään tai no syömään lammaspataa. Vuosi sitten tein ensimmäisen kerran tätä pataa ja silloin sitä kehuttiin, kehumisen vuoksi, vaiko oikeesti en tiedä.

Nyt selvisi että kaikilla oli omat ennakkoluulot epäonnistuneen maistelun jäljiltä. Niin kyllä itsellänikin, äiti pyysi tekemään lammaspataa, kilttinä lupasin eihän siinä nyt mitään konstia ole.

Juu ei ollut konstia, mutta se haju kun avasin padan kannen, huh,, niinpä pata otti ja matkasi äidin luo saatesanoin, tee loppuun, minulta loppui happi!

Yli neljäkymmentä vuotta meni rohkeuden keräämiseen ja karitsanpaistin ostamiseen, onneksi uskalsin kokeilla, samalla me kaikki kuusi löydettiin herkku! Lisukkeeksi tei parmesaaniåperunoita uunissa maukkaita nekin. Harmittaa kun jäi kuvat ottamatta, no makumuistot on.

2 kommenttia:

  1. Kaunis on santukkasi erikoisen värinen . Karitsan pataa olemme syöneet monta kertaa ja se on todella hyvää .😀 .

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nila kyläilystä! Aamun tarkatelun perusteella tuo kellanvihreä osa santun kukkaa olisi aukeamassa oleva nuppu, kohta se raukka "pyörtyy" kun joka päivä sitä tutkin.

    VastaaPoista

Kesäkuu puolessa,,

 Miten se aika on vierähtänyt näin nopeaan? Keski kesä menossa, kohta alkaa päivä lyhenemään ja minä en ole ehtinyt edes kesän mukaan. Kovin...