tiistai 5. maaliskuuta 2024

Hyvään oloon

Kuinkahan tuossa noin saattoi käydäkkään? Aamulla heräsin 7.15, hetken ihmettelin ajankohtaa kun oli niin valoisaa, 


yleensä herään parin tunnin välein. Ja nyt olin nukkunut neljää minuuttia vaille kuusi tuntia, heräämättä kertaan siinä välillä. Olo oli iloinen toiminnan tarmoa täynnä, mutta mistä tämä johtui? No ei ollut koskenut vatsaa eikä närästänyt koko yönä, hiljainen aavistus, täysin hiilariron vuorokausiko tämän avun tarjosi? No nyt suu supussa mietin tuota kauan sitten todettua tressimahaa, onko se niin oikullinen että ei tykkää viljatuotteista? Sitä pitää nyt tarkkaan seurata!

Toinen hyvä tässä on sokerikoukun purku, auttaako siihenkin hiilihydraatiton ruokavalio? Ainakin tänään se toimi, tuossa edessäni on avattu suklaalevy mutta ei houkuta ja normaalisti se pitäisi hotkia pois pilaantumasta.

Ulkona oli niin kaunis aurinkoinen ilma sinitaivaineen, kiva ulkoilla mutta nuo laiskotteluun oppineet nilkat ja polvet ei tykännyt yhtään. Mitähän ensi yö tuo tullessaan?

Huomisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neilikoita

Kotiin kukkia silmän iloksi!  Terttuneilikat ovat suosikki kukkia maljakkoon olohuoneen pöydälle, on kiva seurata niiden kukkien avautumista...