lauantai 23. maaliskuuta 2024

Mummut risteilyllä!

 Ystävälläni on ollut melko raskas alkuvuosi, miehen sairaus eteni hoitokoti vaiheeseen, koira jouduttiin päästämään sateenkaarisillalle, läheisiä nukkui pois osa myös sairastui. Niinpä ei tarvittu hänen taholtaan kun yksi vinkki, "olisi kiva lähteä vaikka risteilylle" ja minä heti suunnittelemaan reissua.

Viikko tuosta olimme jo menoillaan Silja Serenadelle, iski nimittäin itsellenikin halu tuulettumaan kaverin kanssa. Tässä sitä ollaan valmistautumassa lähtöön,

luottokampaajani vääntää minulle permanentia lähtöpäivänä. Lähtöpäivälle lupasin viellä olla hyvissä ajoin Olymppia terminaalissa varmistamassa pyörätuoli kuljetuksen laivaan, hyvin ehdin, ehdin jopa tehdä lähtöselvityksen automaatilla. Onnistuin hyvin vaikka aina pelkään näitä automaatteja ja omia töppösormiani, (mitä näppäintä onnistun huomaamattani hipaiseen ja kaikki menee päin mäntyä.)  Lähtösilvitys maksaa luukulta asiakaspalvelijan kanssa tehtynä 5euroa, se on eläkeläiselle iso raha.
Tässä sitä mummut ratkovat arvoitusta, mistä löytyykään se pyörättuoli kuljettajineen?
Kaikki järjestyi hienosti, kiitos Silja Line!
Hyttimme löytyi kannelta kahdeksan, tilava ulko ikkunalla varustettu kokolatiamatoton hytti.
Ruokailun olimme varanneet ensimmäiseen kattaukseen. Nälkäiset mummut pääsi syömään, niin nälkäiset että ruokakuvat unohtui, no jälkiruuasta tuli jonkin moinen todiste.

Sitten ihmettelemään kauppojen ja tavaran paljoutta, tänne se ystäväni sukelsi,
etsimään kynnen kovettajaa minä vain odotan.
Emme lähteneet "Ruotsiin" vaa kulutimme aikaa laivalla, päiväkahvilla kävimme, kahvikoneessa oli jotakin vikaa ja korjaaja sen kinpussa.
Pitihän se katkarapuvoileipä saada ja sen otimme kotiinpaluun kunniaksi aamupalalla!
Manu-matkaaja tässä odottaa laivasta kotiin lähtöä! Reissu oli ihan kiva, voisi tun tehdä uudelleenkin!






 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neilikoita

Kotiin kukkia silmän iloksi!  Terttuneilikat ovat suosikki kukkia maljakkoon olohuoneen pöydälle, on kiva seurata niiden kukkien avautumista...