keskiviikko 27. maaliskuuta 2024

Jo keskiviikko

Aamu se on tnäänkin, yöllinen räntä/lumi sulaa kiireellä pois arjen harmauden tieltä. Aamukahvi ja leivät, eilen ei murissut maha muriseekohan nyt.



Mahtava päivä, siivooja tulee häätämään villakoirat ei ulos vaan imurinpussiin. Mutte ennen sitä pitää ehtiä siivota sen verran että Tarja siivooja mahtuu ovesta sisälle. 
Ratkaisin äsken arvoituksen, "miksi meillä on aina niin sotkuista tai sekaista"? Liikaa tilaa yksin asujalle jolla on aika ajoin rajoitteita liikkumisessa ja nostamisessa. 
On niin helppo laskea kädestä tasolle kun tasolle esine, "vien sen kohta paikalleen, otan kohta tikkaat ja laitan sen kaapin hyllylle." Silitetyt vaatteet lojuvat ruokapöydällä kun selkä sanoi haluavansa päästä lepotuoliin jne.
En ole hetkeäkään katunut sitä päivää kun päätin uhrata sentit siivoojan palkkaamiseen, hän käy kerran kuukaudessa laittamassa kotini kuntoon. Löytyisi tuolle rahalle muuttakin tarpeelista käyttöä mutta, on niin ihana kun joka nurkka on huolellisessti käyty läpi imuroiden ja pyyhkien.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neilikoita

Kotiin kukkia silmän iloksi!  Terttuneilikat ovat suosikki kukkia maljakkoon olohuoneen pöydälle, on kiva seurata niiden kukkien avautumista...